Blog

Nyolcadik bejegyzés

2013.10.21 19:11

A mai délután folyamon ellátogattunk a Knézits utcai idősek klubjába ahol egy kis produkcióval kedveskedtünk az időseknek.Készültünk verssel amit Berni és Nóri adtak elő,prózával Eszti lépett fel, zenés előadással osztály illetve iskolatársaink léptek fel akik kérésünkre örömmel tartottak velünk az idősek klubjába ,de kétségkivűl a legnagyobb sikert Csabi bűvészmutatványai aratták .A műsor utáni a beszélgetés mindannyiunk számára maradandó élmény marad.

Hetedik bejegyzés

2013.10.15 18:07

Ma összegyűlt a kerekasztal ,hogy megbeszéljük az új feladatokat .Nagy örömünkre a  második forduló témája az önkéntesség ,közülünk többen is szoktak önkénteskedni a szabadidejükben ezért nagyon örültünk a feladatnak.Megbeszéltük ,hogy ellátogatunk egy idősek klubjába és egy kis műsorral kedveskedünk nekik.

Hatodik bejegyzés

2013.10.14 20:36

A mai esténk nagyon izgalmasan telt a beküldési határidő miatt.Csabi serényen vágta a videót ,mi pedig feszülten ültünk a  monitor előtt vajon készen leszünk -e

Ötödik bejegyzés

2013.10.11 19:16

Újra itt :D

Ma az alkotmány megírását tűztük ki célul. Itt is szokásunkhoz hűen összedugtuk a fejünket, hogy mit és milyet is kellene alkotnunk. Sok ötletünk volt, Eszti alig győzte írni őket,  de megvannak,  már csak papírra kell vinni, megfogalmazni ezeket . Ebben szintén sok segítséget kapunk,  méghozzá a lehető legmegfelelőbb helyekről…

Negyedik bejezgyés

2013.10.10 20:40

Helló, halló! :D

A mai napon kitárgyaltuk a film jeleneteit. Minden apró részletet nagyon aprólékosan megbeszéltünk . Mentoranyánk nagyon gondosan terelget minket,  a segítők is ügyesen ötletelnek, hogy a csapattagokról már ne is beszéljek. Valami egészen fantasztikus terveink vannak, a megvalósítás már egy picit nehezebb. De előttünk nincs akadály!Ma is jó pár jelenetet „leforgattunk”. Egyelőre még a könnyebbekkel foglalkozunk, mert a nehezebbek sok tervezést igényelnek. Megvan már az összes jelenet terve!

Harmadik bejegyzés

2013.10.09 16:20

Sziasztok!

Egy újabb megbeszélés után újra itt vagyok és közvetítem az eseményeket: ma megbeszéltük, hogy milyen legyen a logó. Szuper ötletünk van rá, hamarosan ti is megláthatjátok, csak győzzétek kivárni. 

Második bejegyzés

2013.10.08 17:13

Sziasztok, Olvasók!

Hurrá, hurrá kijött ez első megoldandó feladatsor. Ezek a feladatok a csapat kreativitását igénylik. Minden agysejtet  megmozgatunk egy-egy jó logó ötletért! A videó vagy kisfilm szintén sok képzelőerőt igényel, hiszen minden egyes másodpercet meg kell alkotnunk, ki kell találnunk. Ez a feladat a csapat minden emberére kiterjed. Segítségül  hívjuk a technikai zseniket, Bálintot és Csabit, a  kreatív részekhez pedig egyaránt mindenki besegít. A  fő ötletelők Eszti és Nóri és persze Berni, de ő mindenben otthagyja valamelyest a keze nyomát. Hát,  így kezdünk neki a hatalmas munkának,  a jelenetek előkészítésének és a majd következő  utómunkálatoknak.

Első bejegyzés

2013.10.07 15:33

 Megvolt az első mérföldkő - az első nagy megbeszélés. A verseny egy nehéz kérdés elé állította a csapatot: mi hogy döntenénk, engednénk-e minden csapat bevételét a határidő lejártáig vagy lenne úgy, ahogy eddig  (azaz csak az első harminc csapat kerül be a versenybe, mert túljelentkezés volt (megjegyzem ez nem is csoda). Nehéz kérdés… a csapatunkat megosztotta. Mi leginkább arra gondoltunk, hogy mi lenne a helyzet, ha mi esetleg nem tudtunk volna bekerülni az első harmincba, és mások szavazatán múlna a részvételünk.  Akkor mi  – természetesen  - örülnénk, ha a határidő számítana,  nem pedig a max csapatszám. De felmerült az is, hogy minél többen vagyunk,  annál kisebb az esély arra, hogy jó helyezést érjünk el. Bár itt az is elhangzott, hogy így még keményebben kell dolgoznunk - ami viszont megint jó, mert  tudjuk, hogy sok benne a mi munkánk,  és mindent megtettünk. Akárhogy is, sokat gondolkodtunk. Érvek hangzottak el mellette és ellene, de  mentorunk folytonos támogatásával a választás végül az igenre esett! Mi engednénk, hogy az összes, a  határidőig beérkező csapat részt vehessen a versenyben.

<< 1 | 2